miércoles, 9 de septiembre de 2009

El meu sant


Ahir va ser el meu sant, el 8 de Setembre. Però a part de ser el meu sant també va ser el sant de les persones que és diuen Meritxell, o Adrià (les verges perdudes), per això volia felicitar a tota la gent que és diu: Núria, Meritxell, o Adrià i espero que els que tingueu algun d'aquests noms tinguessiu molts regals.

FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!

4 comentarios:

  1. Txell Solé felicitats guapíssima, hi van haver regals?
    Comenta plis;)
    DW!!!!
    Espero que ens veiem a Sort;)

    ResponderEliminar
  2. Nurietaaaaaaaaaa!
    Com va tot??
    De moment m'han regalat poca cosa, només un braçalet, un anell i diners. Igual com a tu falten els tiets. L'hermilla encara no l'han comprat perquè el meu pare vol mirar-les quan anem a Sort.
    A l'Àdria el vaig falicitar per el mòbil. També t'ho volia fer a tu però no vaig trobar el teu.
    El dia del meu sant va coincidir que feiem una festa i les amigues hem van dir que aquest seria el seu regal. Va anar super bé. Vam passar la tarda a la piscina d'una amiga, vam sopar pizza, vam fer de models i ens vam grabar jaja i vam mirar moltes pel·lícules igual com fem nosaltres en els viatges i vam anar a dormir tardíssim.
    I per cert, si que vinc a Sort :P
    Cuida't
    1 PETONÀÀÀÀÀS

    ResponderEliminar
  3. Gracies nuriaaa i tu també moltes felicitats::))
    mmuuaaa t'essstimooo mooollt:::))ja ens veurem dema el kole a laa rutina de sempre::::::
    ddww
    txell_96

    ResponderEliminar
  4. Nenes, uffff mas vale tarde que nunca, que deia ma mare (era gallega, per tant ho deia en ... castellà...) Felicitatssssssss moltttttt enraderides. Fa dies que volia passar-m'hi pel teu blog i ... ara ha estat l'hora. Petonarros i a vore si actualitzes!!!! Quan tornis de MIllau aquest bloc necessita una foto xulíssima dedicada a la tardor francesa, per exemple...

    ResponderEliminar