jueves, 27 de agosto de 2009

La Txell i jo


La Meritxell, més coneguda com a Txell, fa piragua amb mi al club piraguisme Salt Ter, som molt bones amigues, encara que ella tingui dos anys més que jo. Sempre ens ho passem molt bé juntes fent piragua, vies ferrades i molts d'altres esports. Crec que ens ho passem tant bé perquè ens semblem força.
T'estimu Guapa!

4 comentarios:

  1. Nurietaaa!
    Si que ho fem tot juntes, si, perquè fer-ho també amb els nens seria impossible, tenen un altre nivell i amb la xuleria i tot ua... jaja i les altres nenes ara hi ha la Judith que comença però avans erem les úniques.
    Apa cuida't
    1 PETONÀÀÀÀÀÀÀS
    T'ESTIMO (LL

    ResponderEliminar
  2. http://iesvallvera3a27.blogspot.com

    vesi ia veuras

    ResponderEliminar
  3. Hello baby! ara mateix estaràs amb la famili a Thun celebrán aquest 4art lloc d'en Kimet, segur que has cridat mogollón i que has patit, nosaltres des de la web dels de Saragossa ho hem vist tot... quins nervis... no ens ho esperavem que arribés tant lluny... ara només falta que tu t'hi posis (mica en mica) i també ens deixarem la veu. Bon viatge de tornada, quan miris això ja estaràs descansada i a punt, a punt de preparar-te per l'insti. Petons premianencs.

    ResponderEliminar
  4. Núrietaaaaa! FELICITATS
    Perdó per el retard però es que hem organitzat una festa de pijames per aquesta nit i he estat una mica ocupada, però millor tard que mai. També vaig actualitzar el blog amb una dedicatòria per tu.
    Doncs no sé què dir-te. Que ens veiem a Sort aquest cap de setmana. En tinc moltes ganes.
    Un petò al nas.
    T'estimo!

    ResponderEliminar